09 feb. 2018 | Community, PerfectView | Andrew van der Haar

Partner Atlantis Data organiseerde een introductie bijeenkomst over de PerfectView community.

PerfectView is een CRM-systeem dat in veel branches wordt gebruikt. Partner Atlantis Data organiseerde een introductie bijeenkomst over de PerfectView community.

Introductie van de PerfectView community

Sinds september 2017 zijn Andrew van der Haar en Daniel Lansink trotse ambassadeurs van de CRM community. Een betrokken community waar PerfectView-gebruikers, maar ook andere geïnteresseerden, lid van kunnen worden. Het online platform biedt uitgebreide informatie over de verschillende onderdelen van het slimme Customer Relationship Management (CRM) systeem PerfectView.

Als partner van PerfectView willen wij onze PerfectView-gebruikers natuurlijk laten kennismaken met deze community waarvan het platform vanaf 20 november 2017 in de lucht is.

Presentatie door Community manager Ingrid Peters

Op 11 januari jongstleden hielden wij speciaal voor onze gebruikers, een introductiebijeenkomst over de community bij Het Nieuwe Kantoor (HNK) in Apeldoorn. Bij deze introductie mocht Ingrid Peters, Community manager bij PerfectView, natuurlijk niet ontbreken.

Ingrid leidde ons met veel enthousiasme rond door de online community. Ze maakte onze PerfectView gebruikers wegwijs in de vele functionaliteiten van de community. Zo liet ze bijvoorbeeld  zien hoe je een topic kunt plaatsen als je een vraag hebt over een specifiek onderwerp. Hoe je kunt zoeken in verschillende categorieën en tags. Ook liet ze zien hoe je iemand kunt taggen in een onderwerp dat voor diegene interessant kan zijn.

Ingrid, een aantal PerfectView-experts en een groep ambassadeurs (CRMbassadors) houden de community scherp in de gaten. Hierdoor wordt er altijd binnen een aantal dagen op een vraag geantwoord, mochten andere communityleden nog niet gereageerd hebben.

Een sterk groeiende community

De community telt inmiddels 98 leden, maar dit zal in korte tijd snel groeien. De betrokkenheid bij het platform is namelijk enorm. Voor elke gebruikersvraag is altijd wel een aantal oplossingen en visies te vinden.

Als je lid bent van de community kun je andere PerfectView-gebruikers, maar ook mensen die (nog) geen PerfectView hebben, uitnodigen. Met het aanbrengen van nieuwe community leden kun je zelfs badges verdienen.

Achtergrond informatie over PerfectView

PerfectView is een gebruiksvriendelijk CRM-systeem waarin waardevolle informatie van bedrijven vastgelegd kan worden. Door relatiegericht te werken, kunnen kansen nauwlettend worden opgevolgd en met selecties en kenmerken kunnen verschillende klantgegevens gedetailleerd worden weergegeven. Digitale offerte-ondertekening, facturatie, nieuwsbriefcampagnes, web formulieren, de mogelijkheden zijn legio.

Achtergrond informatie over Atlantis data

Atlantis Data is een bedrijf dat gespecialiseerd is in datacommunicatie en telecommunicatie. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een internet aansluiting of het verbinden van neven locaties en thuiswerkers. Door de complexiteit van ICT raken veel ondernemingen het overzicht kwijt. Daarnaast kijken we ook naar de veiligheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de data verbindingen om uw bedrijfsprocessen te waarborgen.

Wilt u vrijblijvend lid worden van de CRM community?
Wilt u (eerst) meer weten?

Neemt u gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0578-840664 of door een mail te sturen naar info@atlantisdata.nl 

 

Wil je reageren op dit artikel? Dat kan via de CRM Community. Deel jouw ervaringen op het gebied van CRM en alles wat er mee te maken heeft.