16 jan. 2018 | Community, Een kijkje in onze keuken, PerfectView | Ingrid Peters

Podcast: Waarom een community?

Welkom bij onze CRM Community!

Zoals je wellicht weet is onze CRM community nog relatief nieuw. We zijn vorig jaar gestart met de opzetten van deze community over CRM. Wij krijgen als leverancier maandelijks ontzettend veel vragen waarvan een groot deel gaat over  CRM-brede onderwerpen. Eén van onze redenen om de CRM community te starten, is om jou als (toekomstige) gebruiker van CRM (PerfectView of een ander product), een platform te geven om met andere geïnteresseerden, CRM gebruikers én CRM experts in discussie te gaan.

De podcast

Kerstin Alleijn is als operationeel directeur van PerfectView nauw betrokken geweest bij het opzetten van de community. In deze podcast vertelt ze je meer over het doel van de community en waarom jij als (toekomstige) CRM gebruiker hier ontzettend veel profijt van kan hebben.

 

 

Dit is onze eerste podcast. We horen graag wat je hiervan vindt en of je het leuk zou vinden als we vaker een podcast opnemen.

Kerstin Alleijn - PerfectView

 

Wil je reageren op dit artikel? Dat kan via de CRM Community. Deel jouw ervaringen op het gebied van CRM en alles wat er mee te maken heeft.