23 dec. 2017 | Een kijkje in onze keuken | Ingrid Peters

Fijne Feestdagen!

Kerst is natuurlijk de tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar, dus ik wil van het moment gebruik maken om een paar PerfectView highlights te benoemen. Intern zijn er behoorlijk wat veranderingen doorgevoerd. Voorheen hielden we ons bij PerfectView bezig met zowel onze eigen applicatie ‘CRM online’ als met ‘Microsoft Dynamics’. Mijn collega’s aan de Microsoft kant richten zich voornamelijk op de overheid in samenwerking met QNH. Sinds deze zomer is dit deel van PerfectView samengegaan met QNH, onder de nieuwe naam QPC (QNH PerfectView Collaboration). Onze oud-collega’s zitten nog wel in hetzelfde pand als wij zelf, dus echt weg zijn ze niet. Maar afgelopen vrijdag hebben we wel voor het eerst een personeelsfeestje gevierd met 15 man minder dan normaal, wat toch een beetje raar voelde.

Verder zijn we dit jaar natuurlijk druk geweest met het opzetten van de community en hebben we als organisatie onze doelstellingen behaald. Inmiddels hebben we over de 16.000 CRM Online gebruikers, verdeeld over bijna 5000 klanten. Dit succes hebben we mede dank zij jullie kunnen behalen.

Voor wat betreft de community, ons doel met dit platform is een community op te zetten voor en door CRM’ers. Door kennis te delen over CRM worden we immers allemaal sterker. Sinds een aantal weken is het platform toegankelijk en hebben we onze eerste leden mogen verwelkomen. Ik ben erg blij te zien dat er inmiddels ook gesprekken plaatsvinden op de community en ik nodig jullie uit het komende jaar hier vooral mee door te gaan.

Ter afsluiting van 2017 wil ik alle community leden en ambassadeurs bedanken voor jullie vragen, opmerkingen, antwoorden en discussies de afgelopen weken.

Namens het hele team bij PerfectView, maar in het bijzonder Marie-Charlotte, Anne en mijzelf, wensen we jullie hele fijne feestdagen en alvast een gelukkig en gezond nieuwjaar.

 

Wil je reageren op dit artikel? Dat kan via de CRM Community. Deel jouw ervaringen op het gebied van CRM en alles wat er mee te maken heeft.